Въпреки това успехът на i7 следва тенденцията при ултралуксозните електрически автомобили на BMW Group, които доминират над алтернативите с бензинови двигатели.

Свързани новини

20.02.2023 10:40

BMW i7 доминира над своя ICE аналог

Видян 3265 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

BMW i7, най-новото електрическо предложение на BMW, доминира над своя бензинов аналог заедно с други луксозни електрически автомобили на BMW Group, съобщава teslarati.com.

BMW се определя от своите луксозни предложения. Нейната водеща марка BMW от години доминира на световния пазар на премиум автомобили, а с най-новите си предложения за електрически превозни средства изглежда, че прави същото. По данни на BimmerToday неотдавна пуснатото на пазара BMW i7 вече е съставлявало 43% от продажбите на серия 7 в Германия през миналия месец, което прави електрическата версия най-популярната, въпреки че е най-скъпата.


 73-те BMW i7, продадени през януари, представляват 43% от общите продажби на серия 7 в Германия, което я прави най-популярния вариант. Други успешни модели са BMW iX и iX3, всеки от които е продаден в над сто бройки през първия месец на годината, като бързо навлиза в продажбите на популярните луксозни SUV модели на марката с бензинов двигател - X6 и X7.

При начална цена от 139 900 евро (119 000 долара в САЩ) не е чудно, че BMW е продало само малко под сто BMW i7. Въпреки това успехът на i7 следва тенденцията при ултралуксозните електрически автомобили на BMW Group, които доминират над алтернативите с бензинови двигатели.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

лъв