Свързани новини

10.09.2021 13:18

Ретро рали де лукс този уикенд

Видян 1528 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Mежду 10-ти и 12-ти септември 2021 г. ретро носталгията ще откъсне гостите на РИУ ПРАВЕЦ GOLF & SPA RESORT от ежедневието, за да им донесе онова кокетно чувство на безвремие, за което всички днес мечтаем. Именно сред красивите пейзажи и спокойствието на българската природа, дефилето на ретро автомобили ще се завърне с петото издание на конкурса за елегантност "Дръстър".


Както всяка година селекцията за конкурса ще бъде изготвена изключително прецизно, като всеки участник ще получи индивидуална покана за участие. Критериите са много завишени, което гарантира и вече традиционно високото ниво на конкурса и обуславя големия интерес към него от страна на колекционери, медии и публика. Всичко това се допълва и от състава на журито, което ще е съставено от едни от най-добрите специалисти в областа на историческите автомобили в Европа.


На фона на престижните награди, за които ще се борят участниците, пък домакините от РИУ ПРАВЕЦ GOLF & SPA RESORT ще допринесат за луксозната и живописна локация на предстоящия спектакъл. Организаторите от Concours d"Elegance DRUSTAR подготвят специален сет от серията Gourmet d'Elegance - пет-звездно кулинарно преживяване, Gatsby Night Party в съботната вечер, за всички закупили златни уикенд пакети и още вълнуващи събития и незабравими мигове през целия уикенд.


За да станете свидетели на уникалния по рода си конкурс и да прекарате един незабравим уикенд в РИУ ПРАВЕЦ GOLF & SPA RESORT на разположение са златен и сребърен уикенд пакети, както и опция за дневно посещение, които може да закупите от https://bit.ly/Drustar


Не пропускайте възможността да изживеете един неповторим уикенд на стила и добрия вкус. 10-12 септември 2021 РИУ Правец Резорт и Спа.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

скорпион