Свързани новини

21.04.2020 10:34

Ферми предлагат видеочат с кози и магарета

Видян 2497 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Видеоконферентната връзка чрез платформи като Zoom се превърна в основен начин за поддържане на връзки между хората в условията на пандемия. Моментът е труден и съпътстван от странни прояви – нова тенденция са онлайн срещите с животни от ферма, съобщава Technews.bg


В много приложения за видеочат потребителите украсяват разговорите си с приятели и роднини и дори бизнес срещите с помощта на специални филтри и нестандартни фонове. Но всичко това бледнее пред идеята за видеочат с животни, за която съобщи CNET.


Компанията „Peace N Peas Farm” от Северна Каролина (САЩ) предлага на своите клиенти услуга Dangrooster, при която във видеочата се включва мини магаре на име Mambo. Нестандартната услуга е на цена от 50 долара за 10 минути. Клиентите могат също така да наемат виртуално кон на име Еди, патица и пиле.


За да поръчат животно за онлайн среща, потребителите на уебсайта на фермата трябва да изберат желаната дата в календара. Ако животното е свободно, клиентът може да резервира Mambo или друг гост от фермата, плащайки с кредитна карта или през PayPal.


Подобна услуга, наречена Goat 2 Meeting, предлага и компанията Sweet Farm от Силициевата долина. Срещу 100 долара клиентите могат да си поръчат видеочат с лами, кози или други животни, за да се забавляват с тях по време на онлайн конференциите.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

везни

Днес може да се наложи да вземете трудни решения

Днес може да се наложи да вземете трудни решения,