Свързани новини

20.01.2020 14:47

БГ екип с иновация в големите данни

Видян 2505 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Български програмисти създадоха продукт, който обещава скок в мултиоблачния и хибридния облачен анализ на големи данни. ИТ специалистите са част от екипа на AtScale у нас, а тяхната разработка актуализира платформата на американската софтуерна компания.


Изграждането, архитектурата, автоматичното и ръчното тестване на AtScale 2020.1 са извършени изцяло в България, съобщиха от компанията. За първи път новата версия на платформата е поверена само на българските инженери, като по този начин е изпълнена амбицията на базираната в Силициевата долина компания до края на 2020 г. да изгражда 60% от софтуера си в технологичния център в София, предава Тechnews.bg.


Atscale твърди, че „предефинира традиционната виртуализация на данни като интегрира адаптивни алгоритми за анализ на данните, осигурява защитен достъп до хранилищата, намалява изчислителните разходи 10 пъти, подобрява времето за изпълнение на заявките 12,5 пъти, увеличава броя на паралелните потребители 61 пъти”.


„AtScale 2020.1 е важна стъпка от дългосрочната ни визия да предоставим интелигентна виртуализация на данни за всеки бизнес. И „виновниците” за този изключителен продукт са хората ни в София”, заяви изпълнителният директор на компанията – Крис Линч.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

дева