Свързани новини

14.01.2020 11:01

Сгъваемите телефони не оправдаха високите очаквания

Видян 2658 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  Стартът на сгъваемите телефони далеч не оправда високите очаквания към тези устройства. След като Galaxy Fold на Samsung бе съпроводен от проблеми, които доведоха до отлагането на неговите продажби, Huawei също реши да забави за известно време своята алтернатива Mate X.


В крайна сметка Galaxy Fold излезе на пазара през септември 2019 г., а Mate X - през ноември. По време на CES 2020 корейската компания обяви, че е продала между 400 000 и 500 000 броя от телефона си.


Темпото на продажби на Mate X е сравнително сходно. Онлайн изданието Android Central съобщава, че Huawei продава около 100 000 броя от своя сгъваем телефон на месец. При това за момента моделът се продава само в Китай с цена от около 2456 долара.


Отзивите и от двете устройства са сравнително добри, като отлагането на продажбите им изглежда се отплаща с подобрено качество и доволни потребители. За сега Huawei не е публикувала информация за старта на продажбите на Mate X на други пазари. По стари планове, това трябва да се случи през първото тримесечие на тази година.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.