Новата платформа е достъпна за директен абонамент

Свързани новини

11.03.2022 13:53

Гледаме за първи път Станция единайсет по HBO Мах

Видян 1583 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Стрийминг платформата HBO Max, която обединява собственото производство на съдържание на HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Max Originals и много други лицензионни заглавия, вече е достъпна в България. HBO Max замества  изцяло HBO GO.


 


Новата платформа е достъпна за директен абонамент от клиенти, както и чрез избрани мобилни оператори и партньори за разпространение на телевизия. Кристина Сулебакк, генерален мениджър, HBO Max EMEA, сподели „Много сме доволни, че HBO Max вече е налична в България и предоставя най-доброто забавление, филми, европейски продукции и програми за деца от марките на WarnerMedia  на едно място.


 


Както и че можем да предложим на българските фенове на нашите страхотни истории невероятна отстъпка от 33% от редовната месечна такса за директен абонамент.” Както и допълва, че  „за нашия европейски бизнес в Централна и Източна Европа всичко започна през далечната 1991 г. с първите ни телевизионни канали и ние сме доволни, че днес, повече от 30 години по-късно, предлагаме на феновете в региона един напълно нов начин за достъп до любимото им съдържание.”


 


Всички абонати на HBO GO до този момент ще бъдат автоматично прехвърлени към новата платформа, като компанията прави жест към всички лоялни клиенти с директен абонамент, като те ще плащат намалена промоционална цена от само 3.30 евро на месец, или по-малко от тази за HBO GO, която беше 3.99 евро на месец.


 


Промоцията ще спести на клиентите повече от 30% (или точно 33%) от новия стандартен месечен абонамент, който се въвежда за HBO Max и е на стройност 4.99 евро на месец.  Важно е да се отбележи, че отстъпката важи само за директни клиенти и при непрекъснато ползване на абонамента, ако се направи пауза, в сила при подновяването влиза единичната месечна цена. Новите клиенти, желаещи да ползват директен абонамент, които се регистрират преди 31 март, също ще могат да възползват от тази отстъпка за целия срок на ползване без прекъсване на услугата.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

водолей