14.04.2009 16:09

Олигарсите: Д-р Лъчо или Защо Мозъкът на Бойко пребива детето си

Видян 8237 пъти | Коментари 0
Гласували 5 рейтинг: 4.6000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Дъщерята на ГЕРБ-овия депутат се оплаква от системен тормоз, има и медицинско свидетелство. Човекът на Борисов: ”Не се срамувам от това, което съм направил, и нямам какво да коментирам”


“Бях жестоко пребита пред очите на малкия си брат Георги. Обръщам се към Вас не като към политик, а като към жена и Ви моля за съдействие“.
Това пише 19-годишната Мариела Иванова в писмото си до американската посланичка у нас Нанси Макълдауни, съобщи dnes.bg.
Тя е дъщеря на народния представител Лъчезар Иванов. Който не е прост депутат, а е депутатът на Бойко Борисов.
Причината да стане народен представител е, че е личен лекар и знае тайните на Генерала. Нали знаем, че на доктор всичко се казва. Борисов го бе сложил във водената от него листа на НДСВ на миналите избори и понеже се отказа от депутатството, докторът го замести в жълтата група.
А после излезе от нея, уж че патронът му Бойко няма нищо общо с Царя, чийто бодигард беше и на когото дължи попадането си в политиката.
Според писмото на момичето, системно тя и майка й били малтретирани от пияния си баща.
Тук само учотняваме, че ГЕРБ означава “граждани за ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ на България”. Дали така си представят европейското развитие лидерите на генералската партия – бой, бой и пак бой за назидание?!
В писмото, изпратено по e-mail до посолството на САЩ у нас, Мариела е описала инцидентите и е прибавила фактите от медицинското свидетелство, което си е извадила след последния побой на 15 март.


"Утре ми е делото и се развеждам. Считам, че медиите, когато има личен проблем, не е редно да взимат отношение...", отговаря човекът, положил хипократова клетва.
Лъчезар Иванов е известен морализатор.
Някои го наричат Мозъка на Бойко, понеже се изказва по телевизията по всякакви въпроси – от енергетика и газовата криза до културата. Възможно е поради изключително неприятните разкрития на собственото си дете най-накрая да замлъкне.
Така поне ще си спести клеветите, които му се е случвало да отправя от парламентарната трибуна, предполагат обективни наблюдатели на политическата ситуация.
Ще напомним и за други морални прояви на Иванов. Например хубавата вечер, която прекара в компанията на неплащащите  олигарси – семейство Баневи. И на техните приятели Барбукови.
Става дума за откриването на ресторант Истанбул в Кемпински хотел Зографски. Чий беше той тогава?
Ами на други олигарси. Единият е Лашов, който управлява заведенията, които бяха подкрепяни от Жоро Илиев.
Другият е Шарлопов. Според едно вестникарско разследване, публикувано неотдавна, той пък имал участия във фирми с контролиращите Чистота Искър и АЕС – Х.
Знаете, че тези фирми са близки до автора на концесиите за чистотата и баща на бизнеса с боклука на Румен Гайтански, наричан от кмета - Вълка.
Човекът се казва Красимир Арсов. Именно на тези фирми Бойко Борисов възложи да станат новите чистачи на София, без да спазва законовите изисквания за обявяване на конкурс за обществена поръчка при договори на стойност над 15 000 лв. Това пък се наложи, тъй като 2 години не стигнаха на общината да проведе нормален конкурс кой да чисти законно.
На сметката на Чистота Искър, между другото, трябва да се пише още, че онзи ден камион на незаконния концесионер отне човешки живот присметището в Суходол.
Покрай Лъчезар Иванов напомняме и друга бизнес връзка. Двамата с Цветан Цветанов – Цветистия обичали да прекарват весели уикенди в хотела на олигарха Миролюб Столарски, писа сайтът всекиден.
Миро пък, милият, взе апетитни линии на градския транспорт в София. А общината, нали си ни е пестелива, му плаща повече, отколкото на собствената си фирма за автобусни превози. Плаща му, разбира се, от нашите данъци.
Това с уикендите във Велинград, между другото, се връзва с напрегнатите семейни отношения между Лъчезар Иванов, жена му и детето, което е малтретирал според писмото на жертвата.
Май човекът е търсил отдушник в спакурорта. Или по-точно отдушничка...
Трудно бихме могли да го свържем в съзнанието си например с Цветанов. Още повече, Уикенд вече зададе въпроса да не би шефът на ГЕРБ да чака извънбрачно дете.
Пред dnes.bg Иванов (отново напомняме: ЛЕКАР ПО ПРОФЕСИЯ) обвинява семейството си в политически рекет и казва дословно: :”Не се срамувам от това, което съм направил, и нямам какво да коментирам”.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

дева

Днес фокусът ви ще се измести към любовта

Днес фокусът ви ще се измести към любовта, романтиката