Свързани новини

14.04.2009 13:57

Вежди Рашидов: За 24 часа мога да изкореня злото

Видян 3476 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ако аз имам в ръцете си войската и полицията за 24 часа мога да изкореня злото, каза специално за БГНЕС скулпторът Вежди Рашидов, близък приятел на бизнесмена Киро Киров, който тази вечер беше освободен от похитителите си.


Много се радвам, че Киро е жив и здрав, каза Рашидов. Направих опит да се свържа със семейството, но не успях. Очевидно са си изключили телефоните и си почиват, добави скулпторът. Според Рашидов отвличането на Киров е още едно доказателство, че държавата не функционира. Как може, чуди се той, една страна с население колкото Марсилия, която има само един кмет, да се управлява от президент, министър-председател, правителство, парламент и какви ли не още организации, които да държат всички лостове и да не могат да гарантират сигурността на никого. При това издържайки се от данъците на хората. "Аз се страхувам за себе и за всички", каза Вежди Рашидов. "Според мен тази политическа класа, която се е сраснала с престъпния свят трябва да си заминава и държавата наистина да попадне в ръцете на хора идеалисти, които имат готовност да сложат първото стъпало на държавността", заяви скулпторът и добави, че всичко е въпрос на воля и желание. Колкото до това дали има такива хора, Вежди Рашидов каза, че журналистите трябва да извадят камерите и писалките си от задниците на политиците в парламента и да се обърнат назад, за да видят че от 7 млн българи, може да се намерят 100 читави хора, които да насочат държавата в правилната посока.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

скорпион