29.10.2019 09:40

Звезден спектакъл на изкуството на балните танци - SOFIA OPEN DANCE FESTIVAL 2019

Видян 1849 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    Благодарение на MARS ARMOR и семейство Пламен и Гергана Ташкови, със съдействието на хотел Маринела и ПИБ, за пети път в България, се проведе международен фестивал на балните танци на световно ниво. През изминалия уикенд, зала E.F.E. на хотел Маринела, се превърна в грандиозна и приказна бална зала, в която танцуваха двойки по състезателни и бални танци от 14 държави: Англия, Уелс, Италия, Австрия, Германия, Израел, Полша, Унгария, Казахстан, Украйна, Беларус, Гърция, Република Северна Македония и разбира се България.

Те се състезаваха за спечелването на шампионските звания в Латиноамериканските и Стандартните бални танци на Аматьорска лига, на Световния танцов съвет, в различни възрастови групи, на петото поредно издание на открития международен фестивал, посветен на изкуството на балните танци – SOFIA OPEN DANCE FESTIVAL 2019, организиран от БПТА. В състезанията взеха участие над 200 танцови двойки , които със своите прекрасни изпълнения, в продължение на два дни предизвикваха бурните аплодисменти на своите възторжени почитатели. Тази година, фестивалът отбеляза петата си годишнина с поредица от събития в рамките на неговата програма. За първи път в България, шоу програмата на фестивала, бе поверена на световните супер звезди по Стандартни бални танци – Арунас Бижокас и Катюша Демидова (САЩ)- десетократни и непобедени световни шампиони за професионалисти. По време на Гала вечерта, специалното им изпълнение, в три части, остави публиката без дъх и вдигна всички в залата на крака с бурни аплодисменти.

Официални гости на финалите бяха Негово Превъзходителство Темиртай Избастин , посланик на Казахстан в България и директора на дирекция „Държавен Протокол“ на Президент на Република България – г-н Иван Димитров. Представители на всички сфери на бизнеса и изкуството, бяха ВИП гости на вълшебната ГАЛА ВЕЧЕР. Всички участници във финалите на фестивала получиха брошки с абревиатурата му, от Бижутерия SSG, подаръчни комплекти Кадифе, продукти от РЕФАН, шоколадови статуетки от сладкарници ТЕА. Блестящите танцови двойки от цял свят се носеха над професионалния дансинг, осигурен от Паркетен стил.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

скорпион