24.06.2019 11:46

Нетът е наркотик, признава инфлуенсърът Панче Димитриев

Видян 3560 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



   През по-голямата част от деня сте с бяла лекарска престилка, а след това избухвате в имиджа - компенсация ли е това и за какво?

Знаете ли, голямата дисциплина и точност в работата като ортопед – травматолог отнема от личния живот...  Да, може би имиджът, който изграждам в социалните мрежи е някаква компенсация: колкото по-отговорни са клиничните случаи, толкова по-ектравагантни outfits се очакват... (смее се).

Трябва ли смелост, за да се облича човек цветно и интересно в България?



Някога бях на това мнение, но пътуванията до забележителни места ми показа, че европейците са по-впечатлени от модните ми комбинации и, без да ме познават, искат снимка или потайно включват телефоните си, да ме хванат в скрит кадър, хахахаха... Това показва, че в България показването на смели модни съчетания не изисква толкова голяма смелост.

Има ли нещо забранено?



Въпросът е доста подвеждащ... (смее се). Забранени са лошото възпитание и простащинтата. А, ако въпросът се отнася за модата, няма забранени неща.

Намират ли се хора, които Ви дават съвети да укротите стила си, да го адаптирате към сериозната професия на доктор?



Имало е такива случаи, но в годините успях да извоювам своето място и да покажа, че моята професия е призвание и разбих предразсъдъците, че лекарите са лишени от усещането за естетика и добри маниери в стила.

Как трябва да изглежда стилният мъж това лято според Вас?



Естествени материи, много лен, широк панталон и ефирни отворени ризи, елеци без риза, смели аксесоари - от колиета до гривни и пръстени.... Бедуинските  привкуси с етно мотиви трябва да присъстват задължително.

Трябват ли много пари, за да изглежда човек актуален?



Не винаги. Стилът е състояние на духа, например едни модни очила ви дават актуалната тенденция за целия имидж.

Демоде ли е логоманията?



Прекаляването е демоде, да избереш парче дреха с лого и да изгеждаш beyond fashion е доста трудна задача. Мирисът на „евтиния богаташки кич” винаги се усеща...(смее се).

Вярвате ли, че селфитата наистина са заболяване, както световно бе признато неотдавна? Ставаме ли по-фалшиви заради социалните мрежи, успяваме ли да се представим по-добре и по-добри и истина ли е, че така губим нормалното общуване помежду си?



Смятам, че интернетът е истински наркотик, без който човек не може да живее. Това ежедневно електронно комуникиране намалява способността за физическите или вербални контакти. Социалните мрежи улесняват масовата достъпност на информация, но не трябва да разчитаме само на тях. По отношение на това дали социалните мрежи ни правят по-фалшиви, не смятам, че е така. В природата на живите същества е да се харесат на другите, дали външно или с някакво умение.


Много се говори за инфлуенсърство, а с какво - освен с имидж, и за какво се опитвате  да влияяте на многобройните си последователи в социалните мрежи?



Трябва да се разбере, че инфлуенсърите не са маркетинг експерти, нито мединджъри, защото в България рекламодателите и брандовете търсят и това от тях. Искам да покажа на хората как може да се живее добре и да се радват на малките неща, как може да се пътува, без да се изисква за това голям финансов ресурс, как може да имат серизона професия и екстравагантен имидж едновременно, да имат ценни приятели без да се преструват, как може да подрепяме благотворителни каузи и да си помагаме...

Успява ли Пловдив, където живеете, да се превърне в истинска европейска столица на културата и какво не му достига?



Аз обичам PLOVEDIV, този град е историческо богатство и има капацитета да стане истинска европейска столица на културата.

Кое или кои са нещата, които бихте искали да излекувате в България и в българите?



Завистта и нетолерантността, пожелавам да превъзмогнем собствената си гледна точка и „твърдо мнение” и да погледнем от другата страна. Не губя надежда, защото продължавам да срещам много отворени към света българи.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв