20.02.2019 16:02

Памбос празнува ЧРД на школата си с урок по салса

Видян 2077 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


На 23 февруари школата на Памбос Агапиу традиционно ще отпразнува рождения си ден с открит урок по салса и шоу програма. Pambos Dancing Center кани всички почитатели на латино танците тази събота от 18.00 часа в България Мол. Памбос заедно с всички професионални танцьори от школата ще зарадва публиката с нестихващи танци и хубава музика. Февруари е един от най-специалните месеци в годината за хореографа от Кипър. Освен че празнува имен ден (Свети Хараламбос на 10 февруари) и личен рожден ден (на 13 февруари), Памбос отбелязва и пореден рожден ден на школата си.Виртуозът на латино танците твърди, че отново има бум в салсата. 


„През последните 4-5 години имаше едно оттегляне от латино танците, а в момента отново са голям бум. Не е онази истерия като преди 20 години. Вероятно защото латино звученето все повече се налага в поп музиката, хората отново се връщат в залата. От началото на година до сега в школата са се записали в пъти повече желаещи спрямо миналата година. И докато преди изобщо не знаеха какво е салса,  сега идват и искат да танцуват, защото са разбрали какви са ползите от нея. Освен това мъжете в школата  са повече от жените. И категорично не идват само заради жените, а да се социализират. Салсата е невероятна кардио тренировка за цялото тяло. С няколко пъти танци седмично може да се моделира тялото“, обяснява Памбос. Той е категоричен, че жените, които танцуват, изглеждат съблазнително и излъчват специален чар. Танците ги стимулират да работят върху цялостната си визия, дори променят гардероба си, започват да се гримират, стават по-женствени и привлекателни. Променят стойката и походката си, съответно са обект на повече внимание от страна на противоположния пол. Движенията и цялата композиция на женското тяло действат като афродизиак за мъжете. Пропорцията, извивките, стойката, походката – всичко разказва за жената. Ако мъжът умее да чете, ще разбере за нейния темперамент. Начинът, по който жената танцува, казва много. Мъжете, които танцуват, излъчват увереност. А уверените мъже са винаги по-секси. Според Памбос Агапиу времето, което е нужно да се научи салса е приблизително равно на времето, необходимо да се научи един език, защото салсата е езикът на тялото. Той гарантира, че за  един месец могат да се усвоят основните движения, ако се танцува всеки ден. Едни хора учат за месец, други за три, но в крайна сметка всички се научават.

 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

овен

Днешният ден ви носи енергия за нови начинания

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днешният ден ви носи енергия за нови начинания.