31.10.2018 16:10

Избраха Глория за Музикален идол на България

Видян 2139 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


На 30 октомври се проведоха първите Eleven Famous Awards, които събраха на едно място едни от най-популярните и обичани звезди от родния хайлайф. За някои от тях статуетките бяха първите в живота им, други – прибавиха по още едно бижу към колекцията си. „Най-проспериращ млад ПР на 2018“ е амбициозният Християн Гьошев, който зад гърба си има редица успешни проекти и събития. Той бе в компанията на красавицата Вероника Стефанова, която взе статуетка за „Мис на 2018“.


Блондинката се появи в стилна вечерна рокля, която прикриваше наедрялото й коремче. Само след четири месеца тя ще стане майка. Джулиана Гани се появи с шармантен гащеризон обсипан с камъни, както и запазената й марка – огромно деколте. Тя и приятелят й Илиян Найденов спечелиха наградата за „Двойка на годината“. „Поп сензация“ безспорно е за младата надежда на българската музика Симона Загорова, която тръгна по съвсем различен музикален път от известната си майка Глория. Актуалната Диона пък гордо позира със статуетката за „Рап сензация“, връчена й лично от собственика на клуб „Eleven” Стоян Арсов. „Рап изпълнител“ пък се присъди на единственият българин, който прави истински рап, повлиян от живота си в Америка. Това е DEE, но изненадващо на сцената от негово име се качи Зорница Линдарева. Тя обяви, че татуираният рапър е в чужбина, но тя е най-близкият му човек и с радост ще му предаде статуетката. Освен гласови данни в музикалния бизнес е от особено значение и визията. Без конкуренция статуетката за „Певица с най-секси тяло“ се присъди на Татяна, която отскоро се занимава и с изготвянето на хранителни и тренировъчни режими на момичета, които искат да приличат на нея. Всеки от наградени получи подарък парфюм от „Refan”, а всички присъстващи имаха удоволствието да опитат новбата минерална вода на България- Драгойново и екзотичното синьо вино „Pasion Blue”.


„Най-добър DJ и водещ“ е Цеци Лудата глава, който апелира към всички звезди на събитието да бъдат по-добри, да помагат на хората в нужда и да спрат с превземките си. „Посланик на българската красота зад граница“ безспорно се присъди на Катрин Вачева, която има зад гърба си 15-годишна успешна кариера като модел, както и запомнящи се участия в няколко риалити формати. Статуетката й бе връчена от Евгени Боянов – мениджър на голямата актриса Стоянка Мутафова. Кристиян Кирилов, по-познат като Митко от „София ден и нощ“, прибави към колекцията си от награди и такава за „Актьор на годината“. Безспорно най-аплодиран се оказа гримьорът на годината Валентин Кулагин, който свали всички маски на звездите във „ВИП Брадър“.


Той доказа, че няма равен в четките и съвсем заслужено работата му бе материализирана в красива стъклена статуетка. Софи Маринова бе възпрепятствана и не успя лично да получи наградата си за „Най-добро изпълнение на живо“, но в най-скоро време ще бъде в нейните ръце. Пред организаторите тя изрази своята благодарност и заяви, че винаги ще показва уважение към своята публика с пеене на живо. Емилия и Илиян са певците на 2018 г. И двамата представиха успешни проекти за вече отминаващата година и съвсем заслужено са удостоени с най-големите отличия на вечерта. Двамата не се стърпяха и хванаха микрофона, за да изпеят по две от актуалните си парчета, с които вдигнаха гостите на крака. След дългогодишна и успешна работа Глория съвсем очаквано бе провъзгласена за „Музикален идол“. „Толкова години съм на сцената и смятах, че няма вече да получавам награди. Но ето, че вие ме изненадахте приятно“, бяха първите думи след награждаването на певицата.








Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

близнаци