18.06.2018 13:06

Михаела Филева - най-големият фен на Григор Димитров

Видян 2562 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

По кой известен си падат Pavell&VenciVenc', Криско, Михаела Маринова, Михаела Филева, СкандаУ, Тита и DARA? Това споделиха изпълнителите на любимото музикално турне Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour. Освен, че доказват своя талант на сцената, зад кулисите на всеки концерт винаги кипи забавна приятелска атмосфера, споделена от всички.


Мъжете, участници в турнето, дадоха, както много предвидими, така и изненадващи отговори. Тото сподели, че винаги е харесвал пънк излъчването на канадската звезда АврилЛавин, а според дуетнияму партньор –Лъчо, Сандра Бълок е една от най-красивите жени.


Криско заяви, че не остава безразличен към най-привлекателната и любима на няколко поколения от силния пол „спасителка на плажа“ – Памела Андерсън. Pavell&VenciVenc’ не са едно мнение, когато става въпрос за женска красота. Pavell не крие, че е пленен от дамата, призната за еталон за женствено излъчване и красота– Анджелина Джоли. VenciVenc’ е категоричен, че латино дивата Дженифър Лопез заслужава да оглавява класациите за най-привлекателните жени в света.


Любимият хип хоп танцьор на турнето – Ballan се оказа почитател на една от най-известните и провокативни поп изпълнители за всички времена – Бритни Спиърс. Талантливият Калоян Димитров винаги си е падал по пленителното излъчване на американската певица.


Михаела Филева с огромна усмивка призна, че е голям фен на Григор Димитров. Чаровната певица заяви, чеосвен, че искрено се възхищава на таланта и успехите на най-добрия български тенисист, го намира и за изключително чаровен. Без да се замислиDARAсподели сходно мнение, но за ЛиъмХемсуърт. TITA обявиДжъстинБийбър за най-привлекателната знаменитост.Застанала„Очи в очи“ с репортера на The Voice, Михаела Маринова сподели, че любимата ѝ световноизвестна звезда и вдъхновение е Хари Стайлс.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

риби