21.05.2018 13:05

Белослава представя нова песен

Видян 1328 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На 31-ви май, четвъртък, Белослава ще представи най-новата си песен „Дай ми време“. Мястото е Sofia Live Club, а моментът повече от подходящ. Ще посрещнем златните летни дни с последния клубен концерт на певицата за този сезон!


„Дай ми време“е първият сингъл от предстоящия пети студиен албум. За създаването му, Белослава е вдъхновена от времето, което ни изпраща ежедневни изпитания и е въпрос на мъдрост, разум и отдаденост да превърнем живота ни в честна и щастлива съдба. Песента е сътворена, за да бъде прегърната от всичките ни сетива, изтанцувана и преживяна с радостни емоции.


Антони Рикев – WahTonyсъздава музиката и аранжимента, а песенната част и текстът са творение на Белослава. Завладяващите вокали на Елена Кокорска пригласят в песента и отвеждат слушателя в магичен свят, от който трудно можеш да си тръгнеш.


Предстои заснемане на клип към „Дай ми време“, в който Белослава за първи път ще се включи с танцовите си умения. Още едно доказателство, че сингълът ще предизвика танцувалните ви умения, а за случая ще са ви необходими най-удобните обувки.


На 31-ви, музикантите, с коите Белослава ще ни инспирира ще са Антони Рикев - китара и програминг, Радослав Славчев – бас, Николай Данев – барабани, Елена Кокорска – вокали и фънки сетовете на Владислав –Moustache Love.


БИЛЕТИ в мрежата на EVENTIM и партньорските каси на цена 15 лева. На място в деня на концерта ще са 20 лева.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

овен

Ограничете физическото натоварване

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Ограничете физическото натоварване, наблегнете на