01.02.2018 10:22

Донатела показа палата си в Милано

Видян 2065 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Донатела Версаче е първата, която признава, че не е фен на минимализма. Това е единствената тенденция, която се надява да изчезне завинаги.  Италианската дизайнерка пусна екип на Vogue в палата си в Милано, резиденция някога принадлежала на брат й Джани Версаче. Обиколката, част от рубриката 73 Въпроса на списанието, показа отлично надстроения декор, който засрами дори Версай.


Големите двойни врати на апартамента са вход към слънчево фоайе с бели каменни стени и бяла статуя на пиедестал в центъра. От едната страна се издига малка всекидневна с шкафчета от тъмни дървени облицовки, цветни канапета, подова настилка с геометрични мраморни плочки и ниски библиотеки, заредени с рамкирани снимки и огромни книги за мода и пътуване.


Версаче, облечена в розова фланелка с известното си фамилно име, се опира до стената на стаята, като заявява, че следващата година престижния ежегоден бал Мет Гала, на който ще бъде водеща, в музея Метрополитън ще бъде най-добрият, правен някога. Тя твърди също така, че Ню Йорк е "винаги" по-добър от Милано и разкри, че розите са любимите й цветя.


Версаче се отправя обратно през ефирното фоайе към друга стая, достойна за кралска особа, с подобни плочки, статуи, тронни дървени столове с богата червена тапицерия, изящно издълбан дървен шкаф и бели каменни резби, покриващи стените.  В тази стая Версаче разкрива, че предпочита златото пред среброто и че иска хората да спрат да описват модата като "учудваща". След това, тя се отправя към трапезарията, където има стенописи, разположени по стените, малка кръгла маса, покрита със златни и кремави покривки, розови рози и високи свещници.


62-годишната Версаче продължава обиколката, като се отправя към още една дворцова всекидневна, за да я приключи в задния двор. Версаче седи в един от двата стола и се наслаждава на кафе, сервирано в луксозен бял китайски комплект. Наоколо има изобилие от черни и златни масивни саксии, поддържащи перфектно дървета и стени, покрити с листа от лози. Това е жилище, подходящо за кралица - кралицата на модата.


Вижте видеото ТУК!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

телец