22.09.2008 10:42

Джордж Майкъл с предупреждение за наркотици

Видян 1691 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Британската поп звезда Джордж Майкъл е получил предупреждение от полицията след като е бил арестуван в обществена тоалетна в Лондон за притежаване на наркотици, съобщи полицията.


"45-годишен мъж бе арестуван на 19 септември по подозрение за притежаване на наркотици в района Хемпстед Хийт", заяви говорител на градската полиция. Певецът е бил отведен в полицейско управление и му е било отправено предупреждение за притежаване на наркотици клас А и клас С. Според британските закони, наркотици клас А могат да включват кокаина "крак". Майкъл, на 45 години, е признавал употребата на наркотици в миналото. През 2006 г. той бе открит паднал до колелото на автомобила си, а миналата година получи двегодишна забрана за шофиране след като се призна за виновен за кормуване в непригодно състояние поради употреба на лекарства. Изпълнителят, който през 2007 г. посети и България, е продал над 100 милиона албума по света, има седем сингъла начело на класациите в САЩ, 11 пъти негови сингли са оглавявали британските класации и шест албума са били на първо място. Миналият месец той завърши първото си от 15 години турне с концерти в Лондон и Копенхаген и съобщи, че това са последните му изяви на арени и на стадиони. По време на турнето, той носеше полицейска униформа за изпълнението на хита му номер едно "Отвън", който се отнася до ареста му през 1998 г., когато той бе направил неприличен опит за сближаване с полицейски офицер под прикритие в обществена тоалетна в Бевърли Хилс, Калифорния.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.