Свързани новини

06.02.2009 12:10

Escada пренася дамите на приказно пътешествие от Африка до Азия

Видян 1872 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Колекция Пролет/Лято’09 на Escada пренася дамите на приказно пътешествие от Африка до Азия. Екзотичните цветове и щампите са истински вдъхновяващи, а комбинацията с малки детайли и бижута придава характерен стил на колекцията.


Основният силует налага прилепнали подчертаващи тялото кройки, а линиите са много изчистени и фини. Виждаме това в дължината на полите, в кройката на панталоните – всичко е точно преценено, така че да придаде желания ефект. Роклите са основен акцент в колекция Пролет/Лято’09. В забележителен принт или асиметрични форми, моделите са направени така, че да омекотят геометричните линии.


Силно въздействащи цветове като розово-оранжево (сьомга), лилава орхидея и синя лагуна са съчетани в колекцията, а взети заедно те изглеждат очарователно и предизвикват любопитство. Доминиращ акцент в новата колекция на Escada е блясъкът на 50-те, който помним от филми като „Могамбо” с Грейс Кели и Ава Гарднър. Първата колекция носи същото име. „Могамбо” ни прехвърля в далечна Кения, а именно екзотичната африканска палитра е вдъхновението на Escada за този сезон. Формите са проектирани така, че да обгърнат тялото и да покажат цялата му прелест. Това е постигнато със завидното шиваческо умение на Escada да претворява идеите си с изключително майсторство – гаранция за неизменно високото качество на марката. Линиите са издължени, тънки и нежни, което придава много грация на колекцията. Материите са коприна, копринен жакард, вълна, вискозно жарсе и лен, а по-светлите модели са защитени от бързо замърсяване чрез фино тефлоново покритие. В „Могамбо” са предложени два основни мотива, много екзотични и изградени от всички цветове на Африка. Разнообразни необикновени детайли - луксозни бродерии, спираловидно набрани мотиви, изчистени ръбове - доминират в колекцията и са постоянно интерпретирани през целия сезон.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

телец

Този ден е малко по-интелектуален за вас

Този ден е малко по-интелектуален за вас, с други думи -