Свързани новини

20.08.2015 13:23

Валери Божинов бесен: Николета ме изкара гей!

Видян 1904 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Валери Божинов разви собствена конспиративна теория около грандиозния скандал в „Биг Брадър“, на който футболистът стана неволен главен герой.


Ритнитопковецът смята, че не друг, а именно жена му Николета Лозанова е скалъпила гей историята с 21-годишния хомосексуалист Кристиян Стойков.


Припомняме, че в понеделник, при старта на шоуто, Кристиян хвърли бомбата с твърдението си, че е спал с Божинов. Последва мълниеносна реакция от страна на футболиста.


„Не съм гей и това, което се излъчи в национален ефир, е потресаващо! Баща съм на две деца, имам успешна кариера и подобни подмятания ме дискредитират като личност и професионален спортист. Този път няма да оставя нещата така и съм решил да си търся правата до дупка. Чашата наистина преля. Вече не съм този Валери, който бях - да маха с лека ръка на всяка глупост, която чуе за себе си”, отсече пред Уикенд огорченият Божинов.


„Тя влезе в телевизионните среди, познава всички важни фактори. Главният редактор на предаването й е пръв приятел. 100% тя е направила тази интрига е уредила да ме обругаят. Много добре знае, че не съм гей, но това руши репутацията на всеки мъж. Чудя й се на акъла защо стига до такива низини - все пак има дете от мен”, споделил мнителния Божинов пред свои приятели.


„Валери е сигурен, че Николета е в дъното, което наистина не е вярно. Едва ли тя има чак такава мощ. Но той е сигурен, че тя го кепази”, казват приятели на играча на „Партизан”.


Съд за 200 бона


Още вечерта на скандала в „Биг Брадър“ Валери обяви, че завежда дело срещу предаването и упълномощи адвоката си Георги Градев да внесе иска. Юристът подготви опровержение, което бе изчетено още следващата вечер в ефира на Нова.


Най-вероятно искът му ще е на стойност не 100 000, както бе първоначално обявено, а дори 200 000 лева. Валери бил съсипан от нелепите твърдения и това се отрази на играта му на следващия ден, когато направи доста слаб мач за „Партизан”.


„Момчето не е добре“


Известният травестит Елза Парини разкри, че Кристиян Стойков от години твърдял, че е бил любовник на Божинов. Естествено, мнимата връзка била плод на болната му фантазия.


„Момчето не е добре психически, измисля си авантюри. Той смята, че няма мъж, който не би спал с него, защото е най-неустоимият на света. За психиатрията е, а не за телевизията”, коментират хора, които го познават от години.


В изявлението си на старта на шоуто гея от плевенското село Жирнов заяви, че е спал и с друга популярна личност - Ники Китаеца, известен като бивша половинка на Азис.


Оказа се, че Кристиян е имал договор с несъществуващата днес фирма на Китаеца „Риал ентърпрайзис” и дори е записал една-единствена песен - „Летни страсти”. Той обаче никога не се е срещал с Китаеца, а е контактувал с жена му Виолета.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

рак

Очаква ви продуктивен ден

Очаква ви продуктивен ден, ако успеете да организирате