22.07.2015 16:07

Веселина подкара Lamborghini

Видян 1264 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В разгара на лятото Веселина представя новата си песен „Следващият“. Видеото към нея можете да гледате от днес в ефира на ФЕН ТВ и в официалните канали на медията в YouTube и vbox7.


 


След успеха на предишното си парче „Една причина“ изпълнителката на Diapason Records избра да работи и със същия екип – композитора Мартин Биолчев и текстописеца Йордан Гергов. „Получих много позитивни отзиви за предишната си песен и сега се доверих на мнението на моите фенове, които настояваха да направя песен в подобен стил. Много се надявам „Следващият“ да се хареса също толкова“, сподели фолкдивата.


 


Видеото носи много лятно настроение. Заснето от екипа на Front Line Cinema в комплекс Fun Sport. В част от кадрите певицата е край басейна и там демонстрира перфектната си физика. „Старая се да поддържам добра форма. Ходя редовно във фитнес залата, защото смятам, че макар и пеенето да е на първо място, външният вид е от голямо значение за един артист.“, каза Веселина.


 


В лентата певицата показва и отлични шофьорски умения, управлявайки луксозно жълто Lamborghini. „Усещането беше невероятно! Аз съм любителка на мощните коли и се радвам, че имах възможността да изпробвам какво е чувството да си зад волана на такъв автомобил. “, сподели изпълнителката.


 


За стайлинга във видеото „Следващия“ Веселина отново се доверява на Ива Атанасова. Гримът е дело на Цецо Андреев, а косите – на Ивайло Колев.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

риби