04.02.2015 13:07

Награждават звездни двойки за Мис и Мистър Свети Валентин

Видян 3230 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мис и Мистър Свети Валентин 2015 ще бъдат избрани на пищна церемония дни преди празника на влюбените - Свети Валентин. Събитието ще се състои в латино клуб Ла Кубанита на 10 февруари от 21 часа. 


Звездните двойки бяха номинирани от светските журналисти, партньори на събитието. Българската версия на Ромео и Жулиета намери своето място в номинациите - фолкдивата Емануела, която все още не може да спечели симпатиите на заможния татко на мъжа, от когото роди преди седмици. 


Димитър, син на строителния предприемач Динко Динев, засега не е позирал до певицата, дори при изписването на бебето. За разлика от нея колежката й Кали не крие щастието си, в обятията на третия си мъж - Влади, от когото роди трети син неотдавна.


В класацията попада и най-обсъжданата двойка през последните дни - актрисата Елен Колева и шампионът по танци Наско Месечков. Както и продуцентът Андрей Арнаудов, който загърби ергенския живот и се превърна в истински домошар, пленен от въздългите бедра на Бориса Тютюнджиева. 


Звездата от сериала "Под прикритие" за пореден път скандализира с дамите до себе си - този път в прегръдките на Александра Тюркмен, дъщеря на убития бос Фатик.


С нова връзка ни изненада и актьорът-плейбой Явор Бахаров, който поне засега се е кротнал до певицата-актриса Вики Терзийска. Много по-трайна е любовта на Мис Силикон Джулиана Гани, която се сгоди за любимия мъж Роман Стоичков. Най-новата светска двойка у нас е с международен привкус - топмоделът Мари Вачева, която сияе до австрийския бизнесмен Мартин, с когото преди броени дни обявиха публично връзката си във Фейсбук. 


Гласуването ще протече в страницата на сп. Критика във Фейсбук, където ще бъдат избраните първите три най-любими двойки на публиката според броя на гласувалите. Номинациите продължават до 8 февруари. Гласуването ще приключи на 10 февруари точно в 16 часа.


По време на церемонията жури от журналисти ще определи и голямата награда на конкурса. С музика и много горещи танци гостите ще се забавляват и ще се наслаждават на влюбените двойки. Жури от познавачи ще избере победителите. Наградният фонд е осигурен от най-предпочитания столичния клуб Ла Кубанита.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

рак

Очаква ви продуктивен ден

Очаква ви продуктивен ден, ако успеете да организирате