29.01.2015 14:49

Българските шампиони по канадска борба и културизъм премериха сили

Видян 3406 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Шампиони в сферата на културизма и канадската борба се събраха на едно място по необичаен повод, вчера. 


Галин Коларов – многократен републикански и балкански шампион по културизъм, Митко Бонев – вицешампион на републиканското първенство - 2014 г. и Николай Костадинов – многократен балкански шампион по класически културизъм, се превърнаха в изкусни кулинари. 


И тримата показаха нагледно как се приготвя част от здравословното им меню, което ги държи във форма. Момчетата направиха на скара на дървени въглища кюфтета от рядко срещаната, но известна с ценните си съставки конска кайма, която е особено предпочитана от редовно трениращите. 


Шампионите опекоха още телешки шишчета и зеленчуци. Веднага след кулинарната демонстрация в ресторант La Skara, здравеняците от Българска Федерация по Канадска Борба премериха сили с желаещи, под контрола на главния и международен съдия в дисциплината - Христо Делиджаков. 


За десерт Митко Бонев и Николай Костадинов направиха зрелищна демонстрация по културизъм. Официално поканени гости на събитието бяха Румънеца и Енчев, които напоследък имат сериозно отношение към спортуването и правилното хранене. В компанията им бе и актьорът Герасим Гергов (Гущера от „Под приктитие“), който често посещава фитнес залата. Всички гости получиха подаръци от Hard Body Gym. 



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.