18.11.2008 15:16

Бритни Спиърс се завръща като самата себе си

Видян 2315 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Новият албум на Бритни „Circus“ се появи официално в Интернет две седмици по-рано. Обикновен е, но и очакванията не са за нещо много велико. Много Бритни звучи. Няма нищо извън нейния стил. Единственото, което се усеща като някаква съществена разлика, са песните „Blur“ и „Amnesia“. Те са най-интересни за слушане. Другото просто сме го чували и преди. Особено първата наистина е много добра. Не става за сингъл, но ще допадне на доста хора. Напомня на песен, която Sugababes биха изпели през 2001 година, например или пък е извадена от втория албум на Siobhan Donaghy.
Eстествено, "Circus" е наистина най-силната комерсиална песен в албума. Ще видим какво ще се случи с нея скоро. По-добра е от "Womаniser". "Kill the lights" е малко обикновена. Хареса се още, когато се появи миналата седмица. "Mmm Papi" е жестока. Тя е като песен на Ема Бънтън. Суперлигава е, но много й отива на Бритни и на всички, които знаят, че тя има чувство за самоирония. В Европа може да има голям успех с някакъв цветен клип. Доста гей песен е. Друга, сочена за хит, е "Unusual you". Много негативи отнася "Mannequin", но е по-странна и невръзваща се с нищо друго. Това е добре. Най-лигавата песен е "Мy baby", която наистина идва в повече. Другото е пълнеж. Но Бритни се завръща.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.