Свързани новини

04.12.2012 11:38

Изгоненият Пацо урочасан в Биг Брадър

Видян 6020 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Изгубих си гласа, урочасаха ме в Къщата. Все ми се караха колко високо говоря, че съм много гръмогласен и ето, оплака се Панайот в "На кафе" по Нова телевизия. Той беше изгонен от Къщата на Биг Брадър в понеделник. "Ще остана легенда за Биг Брадър. Много хора ще се сещат за моето име. 50 на 50 се нещата. Хем ги дразня, че съм селянин, тъпанар, ама в същото време им е забавно на хората с мен", сподели Пацо. Той призна, че е изкарал луда нощ и е дошъл в телевизията без да е спал.


"Бях бесен като ме изгониха първия път, защото бях най-активният участник. Пих 20-30 грама, аз по принцип не пия. Видях кои ме номинираха, защото си спечелих това право в тайната стая и реших като вляза отново да кажа на всеки какво мисля за него", каза още Пацо. "Във всеки момент мислех като режисьор - кое ще е интересно на зрителите. Много е трудно да те намразят, лесно е всички да те обичат", добави най-ексцентричният брадър.


"Дори имунитет да ми бяха дали, нямаше как да стана победител. Аз съм дразнител. Майка ми се справи добре в Къщата, въпреки че я разкриха бързо. Найден я познаваше", разкри още Панайот от Гълъбово.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

лъв