Свързани новини

11.11.2008 13:02

Парис Хилтън иска бъдещият й съпруг да е точно като баща й

Видян 2786 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Парис Хилтън е толкова привързана към баща си Ричърд, че иска бъдещият й съпруг да прилича, колкото се може повече, на него, писа slava.bg .  „Те имат превъзходен брак. Баща ми е прекрасен. Надявам се някой ден да имам съпруг, който да е точно като него", разказва Парис.


Освен с татко си, блондинката е изключително близка и с майка си Кати. Наскоро хубавицата призна, че подържа постоянен контакт с нея. „На ден се чуваме поне по 10 пъти. Около нея се чувствам като малко момиченце, но я имам също така и за най-добра приятелка." В момента Парис не обмисля вариантите за брак с приятелят й Бенджи Медън - фронтмен на групата "Good Charlotte", но заяви, че твърдо иска деца. "Искам обезателно деца, но не в момента, прекалено съм заета. Вярвам, че семейството осмисля живота."



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.