10.11.2008 17:38

Гибона е „Мъж на годината“

Видян 2044 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Читателите на сайта manoftheyear.bg направиха своя избор за „Мъж на годината“. Гласуването продължи 25 дни, за които порталът беше посетен от рекордните 20 000 души. Битката за първото място бе доста оспорвана, но накрая, с 8936 гласа, победи волейболистът Пламен Константинов-Гибона. Той изпревари футболната ни звезда Димитър Бербатов и режисьора Явор Гърдев. През първата седмица на гласуването лидерската позиция бе заемана от нападателя на Манчестър Юнайтед, но след това Гибона го получи преднина и запази челната позиция до края.


Победителят ще получи специална сабя, на която е гравирани неговото име и бутилка 60-годишно уиски Johnnie Walker-син етикет, което е сред най-добрите в света.


Това не е първият конкурс, който волейболистът печели в съревнование с Бербо. Преди време двамата се бореха и за титлата „Най-секси мъж“, която Константинов грабна. А в края на миналата година зрителите на бТВ излъчиха Пламен за „Лице на България за 2007г.“.


В категорията „Мис ТВ чар“ победителка е Лора Крумова. Водещата на сутрешния блок на Нова ТВ ще получи наградата си на церемонията на 2 декември във Военния клуб.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

козирог