Свързани новини

20.01.2012 15:19

Синът на Тони Стораро ще пее на Олимпийските игри в Лондон

Видян 1897 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Тони Стораро има повод да се чувства особено горд с големия си син Фикрет. Младежът е едно петте деца, които ще пеят на олимпийските и параолимпийските игри в Лондон през лятото на тази година. Те ще бъдат част от вокалния ансамбъл „Гласовете на младежката музика”, който ще участва в церемониите и събитията, съпътстващи важното спортно събитие.
Във формацията участват 100 британски ученици и 5 младежи от  Бразилия. Музикантът Ричард Фростик, който е отговорен за селекцията на участниците в ансамбъла, отредил и 5 места за български деца, тъй като бил впечатлен от таланта им.
За да избере най-талантливите и музикални деца, организирал кастинг, на който се явили стотици кандидати. Те премерили сили в надпреварата за ограничения брой места и в крайна сметка били избрани петима, сред които е синът на Тони Стораро – Фикрет Фикрет, когото всички наричат Фики. Талантливият младеж е ученик в Националното музикално училище „Любомир Пипков” – София в профил Поп и джаз пеене. Останалите четирима избраници изучават друга специалност – оперно пеене. Синът на топзвездата на Diapason Records се представил с няколко различни песни, които пресъздал брилянтно, но спечелил овациите на всички с виртуозното си изпълнение на парче от репертоара на легендата Стиви Уондър.
Фики ще замине за няколкодневна подготовка в Лондон сега и после отново през юли. Олимпийските игри започват в Лондон на 27 юли, а параолимпйските – на 29 август.
Тони Стораро не крие гордостта от успехите на своя син: „Много съм щастлив и безкрайно развълнуван, че Фики ще се представи на световна сцена. Няма как да не съм горд от факта, че е избран сред стотици други деца.”, сподели хитовият певец. „Убеден съм, че ще се справи идеално!”, допълни още Човека-глас.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

везни