Свързани новини

29.10.2008 12:09

Бащата на Бритни Спиърс поема контрол над делата й

Видян 2221 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бащата на Бритни Спиърс ще придобие контрол над личните и бизнес дела на някога изпадналата в затруднения певица за неопределен период.


Джейми Спиърс и адвокат от Лос Анджелис първи получиха временен контрол над делата на дъщеря си през февруари, когато поп-принцеса бе хоспитализирана на два пъти за психиатрична оценка. По-рано попечителството бе удължавано до 31 декември, но, по време на последното заседание на съда съдията го направи постоянно. Певицата може да поиска то да бъде вдигнато на по-късен етап. "Попечителството е нужно и подходящо предвид комплексността на финансовите и бизнес единици и нейната податливост към неподходящи влияния", заяви съдията Рева Гоетц, според репортажи в няколко медии.
От февруари 26-годишната Спиърс преобърна живота си, постигайки съгласие за попечителство с бившия си съпруг Кевин Федърлайн, пусна хитовия сингъл "Womanizer", работи по нов албум, спечели три видео музикални награди MTV и се подготвя за очаквано първо световно турне от 2004 г. Сайтът за звезди TMZ.com писа, че адвокатите на Бритни са предложили да превърнат попечителството в постоянно. Цитирайки неназовани източници, близки до Спиърс, сайтът твърди, че адвокатите й били на мнение, че то ще засили шансовете й да си върне попечителството над децата си - 3-годишният Шон Престън и 2-годишният Джейдън Джеймс в бъдеще. Списание "Пийпъл" цитира адвоката на Бритни да заявява в съдебната зала, че Бритни "помоли да не се противопоставям на постоянното попечителство".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

везни