Свързани новини

05.12.2010 13:36

С магия Николета държи Валери

Видян 3348 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Сякаш черни магии са промили или изпили мозъка на футболиста Валери Божинов, алармират всички около него.


Нападателят на Парма до такава степен е обезумял по Николета Лозанова, че и най-близките му хора не могат да го познаят.


Валери се е отдръпнал от съотборниците си в националния отбор. До неотдавна приятел с почти всички, сега с Божинов трудно се говори. На тренировки сумти и реже момчетата, а с Николай Михайлов се гледат на кръв и метър кожа. Подобна е и ситуацията с Благой Георгиев, с когото от години бяха като дупе и гащи и си деляха дори жените. Блажка вече е близък с На тате вратарчето, а с Валери поддържа само дипломатически отношения.


Това докарвало нападателя до лудост и той започнал да търси контакт с младоците. По-сериозно обаче е положението в семейството на Божинов.


Обзет от звездомания или поради някаква друга причина, звездата на Парма не иска да чуе за майка си Пепа, втория си баща – футболиста Сашо Ангелов, че дори и за по-малката си сестра Михаела.


Нещата загрубели дотам, че Валери дори не вдигал телефона на роднините си. Въпреки това Сашо, за когото Божинов неведнъж е казвал, че му е като истински баща, защото го е отгледал прави няколко опита да се свърже със сина си.


„Момчето, което видях, не беше Валери. Променил се е до неузнаваемост. Той вече не съществува за мен“, заяви пред колегите от 168 часа Ангелов. Той е човекът, който дава тласък в кариерата на неблагодарния си син. Пак той е и човекът, който осъществява контакта с Лече – първия професионален клуб на Божинов, където той попадна още като тийнейджър, за да направи кариера в Италия и Англия. И милиони пари.


Майка му Пепа е по-загрижена за Алисия, отколкото за Божинов. Откакто синчето й публично обяви връзката си с Николета, тя не спира да повтаря, че внукът й – Валери-младши и певицата са винаги добре дошли в дома на бабата във Велико Търново.


Сестрата Михаела пък била на мнение, че на Валери му е направена магия от позната врачка на Николета Лозанова.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

везни