Свързани новини

14.05.2010 13:08

Сара Джесика Паркър: Снимането на комедии е трудно

Видян 2319 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Сара Джесика Паркър признава, че снимането на комедийни филми е трудно, но добави, че химията между нея и колежките й от филма “Сексът и градът“ им помага да преодолеят всякакви проблеми пред камерата.


За колежките си Ким Катрал, Синтия Никсън и Кристин Дейвис, тя каза: “Те са страхотни. Много е трудно да се обясни какво е да играеш пред камера и колко трудно може да бъде, особено в комедийните филми. Честно казано, обаче, когато имаш добра химия с колегите си, можеш да се сработиш с тях много лесно...“ Обсъждайки снимането на втората част на филма, Сара признава, че е било много по-лесно, когато са се преместили от Ню Йорк в Мароко, за да снимат сцените, в които четирите жени са на изцяло платена почивка в Близкия Изток. По тази тема, тя каза на списанието “Total Film“: “Беше лудница в смисъл колко много хора имаше по улиците. Първо трябваше да правим специални фотосесии с папараците, за да могат после да ни оставят на мира и да не щракат постоянно с камерите си, докато се опитваме да снимаме. Освен това, работата седем седмици извън Америка ни спечели голямо преимущество, защото бяхме на такова място в света, където на никой не му пукаше за нас. Така успяхме да си свършим работата спокойно и да разкажем своята история, надявам се по интересен за публиката начин.“



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

риби