01/02

Свързани новини

14.10.2008 09:42

Звездите от Dancing Stars заработиха 23 хиляди

Видян 2717 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Две поредни седмици звезди, танцьори и музиканти от Dancing Stars ще играят благотворително в детското шоу по бТВ „Това го знае всяко хлапе”. От кухнята издадоха, че в предаването (което е на запис) те ще успеят да съберат 23 хиляди лева. Средствата, които съберат с верните си отговори, ще отидат за коледната украса на една софийска улица. Участниците в шоуто ще играят по двойки, така както и на сцената на Dancing Stars, а освен парите, ще печелят и по един уикенд за двама в луксозен комплекс. Ето кой колко заработи в шоуто:


Вчера пред хлапетата застанаха Виолета Марковска и Атанас Месечков, които спечелиха 2 000 лева за каузата. Във вторник с танцова стъпка в студиото на ще влязат Ники Кънчев и Ирена Димитрова. Те ще отговорят правилно за 3 000 лева и уикенд за двама. В сряда зрителите ще видят играта на Жоро Костадинов. Победителят от „Сървайвър” ще участва за втори път в „Това го знае всяко хлапе!”, но вече с партньорката си от Dancing Stars Петя Димитрова. Двамата ще внесат в благотворителната сметка едва 500 лева. Отново в сряда започва играта на Галена и Светлин Димитров. Тя ще продължи и в четвъртък, когато ще спечелят за каузата 2 000 лева. Останалите звезди, както и членове на бенда в „Dancing Stars” също ще вземат участие и ще спечелят не малко пари.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

риби