Мария Бакалова като Ивана Тръмп във филма от конкурсната програма Стажантът.

Свързани новини

11.04.2024 14:45

Бакалова като г-жа Тръмп в Кан

Видян 1972 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мария Бакалова като Ивана Тръмп във филма от конкурсната програма Стажантът! Това е едно от най-изкушаващите не само за българската, но и за цялата световна публика събития на фестивала в Кан, стартиращ след месец.

Историята на младия Тръмп, в чиято роля влиза Себастиан Стан, е поредната полит.агитация срещу основния претендент за нов мандат в Белия дом. Преди първия му, Холивуд представи в Кан продукция с Джулия Робъртс и Джордж Клуни, на чиято пресконференция някогашният доктор от тв сериала Спешно отделение успокои журналистите, че Тръмп няма да стане президент и им гарантира с името си това. Блондинът обаче взе, че победи. Да видим какво ще стане този път.

Българската актриса се завръща на феста 3 години, след като се представи на Кроазет с главна роля в Жените също плачат. Тя дойде в Кан, по ирония на съдбата, отново "на гърба" на тогава вече американския президент. Номинирана беше за Оскар за ролята си в Борат, където освен превръзки, показа и как се атакува в реално време най-близкия по онова време съратник на Тръмп. Срещу експрезидента беше насочен кинопроектът. През 2021 г. направихме интервю с нея на партито непосредствено преди световната премиера на българския филм във втората по ниво канска програма - Особен поглед. Бяхме заедно и на афтъра в прекрасна вила с басейн във фестивалния град, на който се лееше шампанско Mumm.

Също за първи път от три години страната ни се завръща със свой режисьор в тази селекция.  Константин Божанов пристига на Кроазет с копродукцията си Безсрамните. Както и при Жените също плачат, френското участие в проекта явно е оказало немалко въздействие за интереса на кинофорума към филма. Освен нашата държава и домакините, третият участник в продукцията е Швейцария. Също като Жените също плачат, попадането му в селекцията се дължи, наред с художествените качества, и на третирането на темата  за любовта между жени.

Борис Ангелов



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

стрелец

Докато се занимавате с финансови въпроси

Докато се занимавате с финансови въпроси и грижи за