Palaye Royale

Свързани новини

14.03.2024 09:33

Palaye Royale с нов концерт у нас

Видян 1154 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Palaye Royale идват отново в България за концерт, част от европейското им турне за 2024 по покана на Fest Team. Визитата на тримата ексцентрични братя, които предлагат арт-рок, вдъхновен от мода, кино и философия, наелектризиращи лайв изпълнения, безапелационен стил и армия от обсебени фенове, ще е втора за страната след разпродадения им концерт миналата година и е планирана за 5 юни в Зала 3 на НДК в София.


Palaye Royale успяват да привличат легиони от предани почитатели със своето противоречиво рокендрол звучене и зашеметяващи изпълнения на живо. Триото лесно разпродава първото си самостоятелно турне в Европа, а иконичният статус на бандата продължава да нараства с впечатляваща скорост и до днес. Четвъртият им албум Fever Dream стои някъде между екстатичния прилив на енергия и задълбочената медитация върху състоянието на човешката психика, но, без съмнение, резултатът е най-смелият и визионерски труд на Palaye Royale до момента.


Родени сред бурния пейзаж на рок сцената в Лос Анджелис, братята Remington Leith (вокали), Sebastian Danzig (китара) и Emerson Barrett (барабани) създават искрена музика, която отразява техния път от тийнейджъри, които просто мечтаят, до рокендрол звезди със собствени концерти. В края на миналата година Palaye Royale представиха и EP с пет песни, озаглавено Sextape. Изданието включва, освен сингъла Dead To Me, кавър на класиката Closer на Nine Inch Nails, както и песните Stripped, Desire и Season Of The Witch. Palaye Royale са нетърпеливи да се видят отново със своята отдадена публика чрез силата на изпълненията на живо и у нас. Братята споделят:


„Ние и без това сме толкова емоционално натоварени с тези песни, дори към най-тежките и агресивни, че мисълта, че всички ще пеят заедно с нас и ще полудеят, е просто невероятна! Това е нещо, което не може да се възпроизведе по друг начин и ние ще направим всичко възможно, за да го почувстваме заедно с вас на всеки концерт.“ Шоуто на ексцентричното трио в България е на 5 юни в Зала 3 на НДК.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

козирог