Меган Маркъл

Свързани новини

29.01.2024 12:06

Меган Маркъл се завръща като актриса с "мечтаната роля" в огромна тв сделка

Видян 2076 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На Меган Маркъл е предложена "мечтаната роля" в телевизията, като херцогинята на Съсекс е готова да се завърне в юридическата драма "Костюмари" за отделна серия, предаде Mirror.

Според нови доклади NBCUniversal е получила зелена светлина да продължи с "Костюмари": Лос Анджелис, като няколко епизода вече са написани. Твърди се, че Аарон Корш, който е приятел на Меган и създател на сериала, който се излъчваше от 2011 до 2019 г., е написал новите епизоди.


Съобщава се, че на Меган е предложена не само мечтаната актьорска роля за "една от най-големите телевизионни сделки" през 2024 г., но и възможността да режисира епизод от спин-оф сериала, в който ще дебютира като холивудски режисьор.


Според The Express високопоставен източник от продукцията е заявил, че се водят преговори за сключване на договор между мрежата и мощната агенция за таланти WME. Източникът добави: "Това се очертава да бъде една от най-големите телевизионни сделки за годината."

По-нататък се казва, че "Меган е в ръководна позиция", като разкрива: "Те искат да си я върнат и са готови да платят каквото е необходимо, за да я получат." След това източникът се закани пред вестника, че официалното съобщение може да дойде следващия месец, а продукцията на спин-офа да започне скоро след това.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

водолей