Емблематичната кампания на бТВ Месец на Оскарите стартира на 14 февруари и в продължение на четири седмици обещава да прикове вниманието на зрителите с близо 60 отличени или номинирани от Академията за филмово изкуство заглавия

Свързани новини

06.02.2023 10:27

Всичко навсякъде наведнъж с ексклузивна тв премиера

Видян 875 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Емблематичната кампания на бТВ Месец на Оскарите стартира на 14 февруари и в продължение на четири седмици обещава да прикове вниманието на зрителите с близо 60 отличени или номинирани от Академията за филмово изкуство заглавия. Филмовият канал ще представи ексклузивно и фаворита за тазгодишните награди с най-много номинации – цели 11 – Всичко навсякъде наведнъж. Лентата на режисьорската двойка Дан Куан и Даниъл Шайнерт, която проследява борбата на една обикновена жена срещу злото в паралелни вселени, се бори да получи отличия за най-добър филм, най-добър режисьор и оригинален сценарий и най-добър актьор в поддържаща роля.


  Премиерата на филма ще се състои в деня след церемонията – 13 март от 21ч. На 6 март пък филмовия канал  ще подари на зрителите първокласно кино изживяване с премиерата на военната драма 1917 на режисьора Сам Мендес с три награди Оскар. Лентата ни пренася в разгара на Първата световна война. Двама млади британски войници трябва да пресекат вражеската територия и да доставят съобщение, което ще спре смъртоносна атака.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

риби