В новото парче отново се радваме на жестоката бленда на рок легендата Рони Ромеро, в записът на песента на барабаните е великият Саймън Филипс, а на живо феновете ще се радват на перкусията на българския музикален титан Стоян Янкулов

Свързани новини

25.05.2022 17:05

Стартира лятното турне на Intelligent Music Project

Видян 4920 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Деца се превръщат в герои след като успяват да спрат стрелба между военни в клипа към новата песен “New Hero” на българския представител на Евровизия 2022 Intelligent Music Project и звездният вокалист Рони Ромеро.  Въздействащото парче е част от предстоящия, седми албум на групата, който се очаква да стане факт през юли тази година и ще нови заглавието “Unconditioned”. 


 


„Лесно е да стоиш безмълвен и да изпълняваш каквото ти се казва. По-трудното, но единственото ефективно, е човек да има собствено мнение, собствен метод на съпротива към несправедливостта, макар и често в самота и неразбиране. Именно това послание предаваме в клипа на New Hero чрез децата.



Искаме да покажем колко важни са те и колко важно е да ги обичаме и възпитаваме именно в тези ценности – да взимат смели решения и да живеят за хората около себе си. Те са новите герои!“, твърди създателят на супергрупата Intelligent Music Project д-р Милен Врабевски, който е и автор на “New Hero” и всички останали песни на рок бандата. 


 


  В новото парче отново се радваме на жестоката бленда на рок легендата Рони Ромеро, в записът на песента на барабаните е великият Саймън Филипс, а на живо феновете ще се радват на перкусията на българския музикален титан Стоян Янкулов.



В New Hero участват музикантите Бисер Иванов и Димитър Сираков, Иво Стефанов и Самуел Ефтимов, а беквокалите са поверени на Лина Никол, Славин Славчев и Борислав Мудолов, известен като Боби Косатката. Идеята и режисурата на трогателното видео е дело на Кирил Киров – Кико.


 


  New Hero, както и останалите песни от новия албум на Intelligent Music Project ще радват феновете по време на The Unconditioned Tour, който стартира през лятото.



На 17 август супергрупата ще разтърси Античния театър в Пловдив, на 3 септември – Летния театър във Варна, а на следващия ден – Летния театър в Бургас. На 9 септември музикантите ще забият пред феновете в столицата.  От екипа на рок бандата обещават да зарадват публиката и в Русе и Стара Загора с дати за незабравимо рок шоу съвсем скоро.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

овен

Днес ще имате чувството, че ви отказват полагащото ви се

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днес ще имате чувството, че ви отказват полагащото ви