Ако съпрузите решат да пристигнат в Лондон за честванията, те ще участват в семейните събития, включително и службата в катедралата Сейнт Пол

Свързани новини

20.04.2022 16:08

След 2 г. сърдене: Хари и Меган на платинения юбилей на Кралицата

Видян 1317 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Британският принц Хари и съпругата му Меган са поканени с останалите членове на кралското семейство на балкона на Бъкингамския дворец за честванията на платинения юбилей на престола на кралица Елизабет Втора. Двамата обаче няма да имат официални роли в тържествата.


 


Ако съпрузите решат да пристигнат в Лондон за честванията, те ще участват в семейните събития, включително и службата в катедралата Сейнт Пол. Тъй като вече не са официално високопоставени членове на британското кралско семейство, те не могат да се включат във военния парад в чест на монарха, нито пък да изпълняват водеща роля в което и да е от събитията през четирите дни на чествания на платинения юбилей на кралицата.


 


Миналата седмица принц Хари и Меган, които живеят в САЩ и от 2 г. не комуникират с фамиилята, изненадващо посетиха Елизабет Втора. Хари каза, че било чудесно да види 96-годишната си баба. Той и съпругата му я посетиха в двореца Уиндзор, където тя живее от началото на пандемията. Там Хари се е срещнал за 15 минути и с баща си принц Чарлз, преди да отпътува за Нидерландия, пише Мирър.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

риби