Нашият представител спечели първото място между 24-ма конкуренти от Турция, Ливан, Шри Ланка, Мексико, САЩ, Грузия, Франция, Филипините, Южна Африка

Свързани новини

13.04.2022 10:33

Българин е №1 на моден конкурс в Анталия

Видян 1389 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Александър Иванов е на 28 години, от София, и не си изкарва хляба само като модел, макар да има богат опит с фотосесии за различни марки и брандове у нас и в чужбина като представител на модна агенция “Монарх”.


 


Към днешна дата той живее в Англия, работи като физиотерапевт и е сред най-успешните на Острова. Между 25 март и 2 април в луксозния хотел “Сера” в турския курорт Анталия се състоя престижният конкурс Future Fashion Faces World 2022, който събра в надпревара за голямата награда модели - момчета и момичета - между 18 и 28 години от 30 държави.


 


Нашият представител спечели първото място между 24-ма конкуренти от Турция, Ливан, Шри Ланка, Мексико, САЩ, Грузия, Франция, Филипините, Южна Африка и други, които се бориха за титлата Grand Prix Supreme. В продължение на една седмица моделите снимаха фотосесии и дефилираха в различни костюми на многобройните партита - край басейна, в скай-бара, по време на гала вечерята. В дефилето с национални облекла особено впечатляващи бяха Филипините и Южна Африка, но истинското шоу бе по време на гранд спектакъла.


 


Хореографията за него бе поверена на българина Ивайло Кръстев, а публиката се наслади на вокалните умения на Мис Туризъм Шри Ланка - Шеруни Де Силва. Експертното жури оценяваше участниците стриктно и по правилата на световните стандарти.


 


В него своя глас дадоха Николай Стоянов от модна агенция “Монарх” и колегите му Селчук Мерал от Турция, Карлос Сабория от Мексико, Нермин Ак от Ливан, Катуна Кубакидзе от Грузия, Ташкан Ран от Индия, Пиуми Хансамали от Шри Ланка и Джеймс Даг от Германия. На конкурса присъстваха кастинг директори на четири големи модни агенции, а победителите в надпреварата за мъже и жени получиха предложение за договор на стойност 10 хил. долара. Дали Александър ще продължи да работи като физиотерапевт, предстои да разберем.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

дева

Денят е подходящ да се фокусиране върху детайлите

Денят е подходящ да се фокусиране върху детайлите.