01/02

Свързани новини

31.10.2020 15:50

Отиде си легендата Шон Конъри

Видян 3495 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На 90, на Бахамите и в съня си почина шотландският актьор Шон Конъри. Той е един от най-запомнящите се актьори, изиграл Джеймс Бонд шест пъти, а именно тази роля го открива за голямото кино. За последната си роля във филм за легендарният агент 007, Конъри е на 53 г., плува, играе тенис и тренира под ръководството на Стивън Сегал. Актьорът има в кариерата си 90 филма и е работил с режисьори като Стивън Спилбърг, Сидни Лъмет, Браян де Палма, Жан-Жак Ано. Носител на Оскар за филма Недосегаемите, както и на награди БАФТА и Златен глобус. През 2000 г. е удостоен с орден на Британската империя от кралица Елизабет Втора. В интервю от 2005 г. Конъри заявява, че вероятно няма да прави повече филми, защото му е писнало от идиотите, които работят в Холивуд сега. Прекара голяма част от живота си като жител на Бахамите и подкрепя Шотландската национална партия и исканията за независимост на Шотландия.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 ЕТАЛОН ЗА КРАСИВ МЪЖ 01.11.2020 11:22

    Той не беше САМО ЕТАЛОН ЗА КРАСИВ МЪЖ, а беше и благородник по манталитет, далеч преди да стане икона и благородник по титла. Винаги съм знаел, че освен брилянтен актьор, Шон Конъри е и много стойностен човек ! Почивай в мир и вечна му памет!

  • 001 Anonimen 01.11.2020 11:18

    Шон Конъри е единственият мъж, освен хилядите "известни" мъже, чиято загадъчна усмивка харесвах !!! Приживе ТОЙ намери сили да стане безсмъртен, а ние ЗАГУБИХМЕ ЕДНА ИКОНА !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

дева