Свързани новини

21.10.2020 15:40

И Борат ни осмя (ВИДЕО)

Видян 1786 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Българка влиза в ролята на дъщерята на Борат в дългоочакваното продължение на кинохита. Тя играе бременна от татко си и говори глупости на нашия език във филма. 26-годишната Мария Бакалова от Бургас беше представена зрелищно в едно от най-популярните вечерни предавания в САЩ - Шоуто на Джими Кимъл. Основен гост бе комикът Саша Барон Коен, а след излъчването на тийзър, в който българката по странно стечение на обстоятелствата забременява от баща си, в студиото влезе и самата Мария. Кулминацията дойде, когато пресъздавайки образа на Борат, Саша съобщи, че коронавирусът е дело на евреите, а Мария на чист български поиска от Кимъл да си свали гащите. В отговор и двамата мъже в студиото останаха по долно бельо и без обувки. Продължението на приключенията на казахстанския журналист Борат излиза този петък. Мария Бакалова е ученичка на Иван Добчев и Маргарита Младенова от НАТФИЗ, участва в Бащата на Кристина Грозева и Петър Вълчанов.

Саша Барон Коен използва възможността, която му даде водещия, за да предприеме поредица осмиващи К19 мерки за безопасност.

„Като член на холивудския елит, пили ли сте някаква непастьоризирана детска кръв?“, попита Саша Барън Коен водещия Кимъл, който отговори отрицателно.

Тогава журналистът поиска да вземе проба от Кимъл, докато насочваше към него зловещ уред, казвайки, че вече е събрал проби от колегите водещи Конан О’Брайън и Джими Фалън.


Виж видео ТУК!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

водолей

Денят е подходящ за идеи, свързани с иновации и креативност

Денят е подходящ за идеи, свързани с иновации и