15.04.2009 13:26

В окото на Великденска електро буря с Valentino Kanzyani в Ескейп

Видян 1421 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Безспорният Крал на Словенската ъндърграунд електроника Valentino Kanzyani (Jesus Loved You) се завръща триумфално в клуб Ескейп навръх Разпети петък – 17 април. Ако сте били на същият дансинг около средата на миналият септември, когато Valentino доказа световната си класа с феноменален гиг за откриването на сезона в елитният столичен клуб, сигурно не ви е убегнало, че словенският топ ди джей  наистина не разбира значениeто на думaтa граница.


За новаците в безкрайната игра на бийтмачинга - знайте, че Valentino Kanzyani е един от бащите на Словенското техно (beatmatching e техника на диско жокея за плавно миксиране между парчетата без спиране на бийта или променяне на темпото – «революционно» откритие на миналият век помагащо да задържиш хората на дансинга след края на песента). 


Kanzyani обаче не се колебае да забие нечовешки електро хаус или минимал сет...и всичко помежду им в категорията «свежо за момента», като добавя един собствен средиземноморски маниер, който го прави толкова популярен в Източна Европа и Латинска Америка.


След декада на плодотворна творческа симбиоза със сънародникa си Umek, с когото създадоха култовите техно лейбъли Recycled Loops и Earesistible Musick, днес Valentino Kanzyani е съсредоточен върху собствените си музикални авантюри. След серия от силни издания за лейбъли като Primevil, Yoshitoshi, Intec, Wet Musik, Tronic и Primate,  Kanzyani решава, че е време за почивка и прекарва лято на острова на мечтите Ибиса, където както много артисти преди него открива новата си муза -  Jesus Loved You(лейбълът е създаден 2005).


Eвропейският топ ди джей освен, че е добре познат за любителите на лудите лета в Ибиса, се радва на тежкият съпорт на артисти като Paul Van Dyk, Sven Vath, Carl Cox, Sharam и Essential селектора Pete Tong. Клубният законодател на BBC Radio 1, след толкова години в бизнеса и стотици хиляди прелетени мили, продължава да приема  Valentino Kanzyani за един от най-страстните и фреш артисти на планетата.


Билети за партито в клуб Ескейп  на 17 април може да закупите  в мрежите на Ticketstream и Eventim в цялата страна.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

рак

Очаква ви продуктивен ден

Очаква ви продуктивен ден, ако успеете да организирате