07.08.2019 14:15

Шеф на Victoria's Secret хвърли оставка

Видян 6640 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Едуард Разек – маркетинговият директор на Victoria's Secret, който преди по-малко от една година говори строго против наемането на едри и трансджендър модели, подаде оставка. Новината идва само ден, след наемането на първия трансджендър модел Валентина Сампайо. За напускането на Разек се съобщава в изявлението на Лес Уекснър - изпълнителният директор на L Brands, компанията, чиято собственост е Victoria's Secret. Уекснър твърди, че раздялата е била трудна, но от друга страна е уверен, че има с кого да гради бъдещето на компанията. Разек потвърди, че е разговарял с шефа на L Brands относно оставката си, преди няколко седмици. Припомняме, че след изказването на Разек в интервю за Vogue относно фантазията, която брандът за бельо се опитва да лансира и в която няма място за едри или трансджендър манекени, маркетинговият спец пусна официално извинение в социалните мрежи.


Според мнозина Разек напуска заради кризата, в която се намира Victoria's Secret. Ниският рейтинг доведе до прекратяването на ежегодното телевизионно шоу на бранда. Като причина за малкия интерес отвъд Океана посочват ерата на #MeToo и скандалната връзка на компанията с Джефри Ъпстейн, който е обвинен в секс трафик на малолетни момичета.


Снимка: GettyImages



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Не ща да ставам патриарх: Николай Пловдивски

Не ща да ставам патриарх: Николай Пловдивски

Пловдивският митрополит Николай обяви: ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

везни