Свързани новини

03.03.2009 12:53

Фронтменът на Simply Red оцелява в самолетен инцидент

Видян 2013 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Британската поп-група Simply Red отмени появата си по бразилската телевизия след като фронтменът Майк Хъкнал претърпя самолетен инцидент, предаде БГНЕС.


Хъкнейл летял за Рио де Жанейро, когато самолетът се разхерметизирал и вследствие това се наложило скоростно да загуби височина. Машината слязла от 10 700 м до 5 000 м за броени секунди, като маневрата изразходвало почти всичкото й гориво. Заради това, вместо в Рио, самолетът, излетял от аржентинската столица Буенос Айрес, кацнал в Сао Паоло. Това направило невъзможна появата на Хъкнейл в тв студиото в Рио заедно с останалите членове на бандата. Въпреки претърпяната голяма уплаха певецът бил в добра форма и Simply Red ще направят планираните си концерти в Сао Паоло и Рио. Следващия месец групата чества 25 г. от основаването си, като за неин най-голям хит се счита "If You Don't Know Me By Now" (1989).



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.