Свързани новини

21.01.2009 10:27

Евъртън спря Ливърпул

Видян 1338 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна
Евертън измъкна точка в 209-тото мърсисайдското дерби. По този ''карамелите'' лишиха Ливърпул от възможността да се върне на лидерската позиция във Висшата лига, която е окупирана от Манчестър Юнайтед. Ливърпул създаде чисто голово положение едва в 28-та минута, когато Торес изскочи сам срещу вратаря Хауърд, но би покрай вратата. Червените стигнаха до гол в 68-ата минута благодарение на капитана Стивън Джерард, който със страховит изстрел от 30 метра матира Хауърд за 1:0. Драмата настъпи, когато Евертън изравни 3 минути преди финалните акорди на дербито. Това стана след центриране от пряк свободен удар, когато Тим Кейхил умело намери пролука в защитата на червените и с глава от 2 метра наказа Пепе Рейна за крайното 1:1. Интересното в този мач бе, че мениджърът на Евертън Дейвид Мойс не направи нито една смяна и така със стартовата 11-ка от първата минута успя да надхитри Рафаел Бенитес. След този 22-ри кръг Ливърпул се свлече на 2-ро място в класирането с равни точки с Манчестър Юнайтед и по-лоша голова разлика от тях. Евертън е 6-ти на 11 точки зад шампионите.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Ден да се съсредоточите върху професионалния си живот

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Ден да се съсредоточите върху професионалния си живот