13.10.2015 16:11

БФС с четири имена за нов национален треньор

Видян 1123 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ръководството на Българския футболен съюз вече все по-усилено работи по намирането на нов селекционер за националния отбор, информира Тема спорт.  Мачът на трикольорите срещу Азербайджан, който не бе свършил до редакционното приключване на броя, най-вероятно е последният за сегашния треньор на трикольорите Ивайло Петев.


Специалистът има договор за още 2 години, но по всичко изглежда, че няма да го изпълни, така както не изпълни поставената му цел - класиране на бараж.


От БФС вече са обсъдили четири имена за нов селекционер. Сред спряганите са Георги Дерменджиев, Петър Хубчев, Красимир Балъков и Илиан Илиев. От тях само Хубчев е с отбор в момента - Берое. Опция номер 1 пък е бившият наставник на Лудогорец.


Очаква се до края на месеца Петев да даде своя отчет за края на квалификациите пред членовете на Изпълкома, който би трябвало да се събере в началото на ноември, за да обсъди ситуацията. Все пак съществува малка вероятност Петев да остане, но това едва ли ще се случи. Твърдо против него са няколко от членовете на Изпълкома - Кирил Домусчиев, Венцеслав Стефанов и Йордан Лечков. Не е изключено централата да прибегне и до чужденец.


До преди вчерашния двубой Ивайло Петев е предводител на националите в 7 мача, в които записа само една победа - 1:0 над Малта като гост, две равенства и четири загуби.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

лъв