02.01.2009 18:43

Тотнъм и Уигън откриват битката в третия кръг за ФА Къп

Видян 1498 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Отборът на Тотнъм ще продължи борбата за девети трофеи във ФА Къп, когато приеме тази вечер на стадион "Уайт Харт Лейн" тима на Уигън в среща от третия кръг на най-стария футболен турнир в света.


Двата отбора имат съвсем различни традиции в турнира, като "латикс" не са печелили никога в своята история като гост на "шпорите". Тотнъм завоюва осмия си и последен трофей във ФА Къп през 1991 година, когато Уигън се лъкатушеше между третата и четвъртата дивизия на английския футбол. Имиджът на "шпорите" като турнирен тим подклажда и задаващия се полуфинал за Карлинг Къп срещу Бърнли във вторник. Много е вероятно в срещата тази вечер, мениджъра Хари Реднап да даде почивка на капитана Ледли Кинг, за да го запази за битката във вторник. Том Хъдълстоун и Джърмейн Джинас са аут за мача с "латикс", тъй като страдат респективно от травми в глезена и бедрото. Проблемите на Тотнъм обаче не са нищо в сравнение с тези, които има мениджъра Стив Брус в Уигън. Той няма да може да използва най-добрите си нападатели, като голмайстора на тима Амир Заки е с контузия в коляното, а Емил Хески е с травма в подколянното сухожилие след мача с Болтън от Висшата лига на Англия. Срещата в Северен Лондон пропуска и стража Крис Къркланд, който е с проблем в слабините. Нещата за "латикс" са още по-зле, тъй като Лий Кетърмоул е наказан за гостуването на Тотнъм. Английските медии прогнозират лесна победа на Тотнъм и продължаване на "шпорите" в четвъртия кръг на ФА Къп. /БГНЕС


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

водолей

Денят е подходящ за идеи, свързани с иновации и креативност

Денят е подходящ за идеи, свързани с иновации и