Свързани новини

21.02.2014 10:01

Стойчо Стоев след похода в Рим: Не страдаме от грандомания

Видян 1702 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев за пореден път подходи изключително скромно след поредния голям успех. Българският шампион победи насред Рим Лацио с 1:0 в първи 1/16-финал в Лига Европа. Единственото попадение реализира Роман Безяк в 45-ата минута.


На въпрос, това ли е най-голямата вечер, Стойчо Стоев заяви: "Не, не бих казал, защото изживях страхотни моменти през есента. Хубавото е, че продължаваме с добрите игри. Труден мач, мина през доста перитетии, изпуснахме дузпа, ударихме греда, те също пропуснаха дузпа, получихме по един червен картон. Хубавото е, че удържахме, показахме характер. Не се пречупихме. Ще прозвучи самонадеяно, но ние свикнахме да играем добре в Европа и не страдаме от грандомания или да се притесняваме от отборите. Просто се стремим да играем добър европейски футбол и засега се получава. Доволен съм от отбора. Това, което си говорихме...почти бяха перфектни в задачите и поздравявам футболистите си", заяви Стойчо Стоев.


На въпрос, как се чувства Светослав Дяков, Стоев отговори: "Чувства се много зле, изпусната дузпа, червен картон, капитан на отбора. Ние го подкрепихме веднага след мача. На всеки може да се случи да направи някаква грешка, но затова сме колектив, за да си прощаваме някои неща и да се стремим да не се повтарят."


"Знаехме тактическите им постройки, колегата доста ги сменя. По-важното е ние какво ще предложим, това беше по-важно. Освен че се нагаждаме към дадена противникова схема, съумяваме в дадени моменти да контролираме играта. Да не бързаме, има още един мач, който няма да е толкова лесен. Но, да, нека да се порадваме на този успех и да не забравяме, че има втори мач", завърши наставникът на българското чудо.



Етикети
, , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

близнаци

Денят ще предложи динамични социални контакти

Денят ще предложи динамични социални контакти. Бъдете