Свързани новини

12.03.2012 11:14

Родата на Боевски му заграбва бизнеса

Видян 2067 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Близки роднини се опитват да отнемат бизнеса на задържания в Бразилия олимпийски шампион по вдигане на тежести Гълъбин Боевски. Това стана ясно от интервюто на майка му Стела в в предаването Тази неделя по bTV. Тя разказа пред Лора Крумова, че присъдата му се очаква до средата на април, а надеждите са тя да бъде лека.
“Гълъбин е силен, държи се, психически е здрав, вярва, че истината ще излезе, чувства се спокоен. Самото изслушване на 6 март е минало много бързо. Адвокатите са на мнение, че присъдата ще бъде в положителна насока, и се надяват да бъде оправдателна. Много бързо са били чути дежурният полицай и служителите на хотела, в който е бил Гълъбин с със Сара Боевска. Всички са на мнение, че той се е държал спокойно и ведро”, каза г-жа Боевска.
На въпрос вярно ли е, че синът й, който има фитнес центрове, кафене и търговия с хранителни добавки, е бил съветван от адвокатите си да се признае за виновен, за да получи по-малка присъда, тя каза, че тя няма информация за такова нещо.
“Не можеш да признаеш нещо, което не си направил. Съпругата Краси има проблеми, притискат я, но те ще си разговарят, не искам да коментирам. Имаме проблеми с роднини на Гълъбин, с които сме в бизнес отношения, но нека не го коментираме. Никога не съм очаквала подобно нещо. Никога не съм очаквала близък роднина или приятел да излезе предател в такъв момент”, разочарована е Стела Боевска.
Синът на Гълъбин – Пол, приема наркоскандала като зрял човек. Дъщерята Сара е в момента е извън България, защото родителите й преценили, че това е най-доброто решение за нея в създалата се ситуация.
“Казвай какво знаеш, ти си малка, има нещо в багажа ви, ти си малка, но ще те изпратим в поправителен дом, докато навършиш 18 години, а там е лошо, там изнасилват, бият”, казали полицаите на Сара при ареста.
Припомням, че Боевски, който бе хванат с 9 кила кокаин в куфарите в Сао Пауло, може да отнесе до 15 години затвор.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес се фокусирайте върху вашите професионални цели

Днес се фокусирайте върху вашите професионални цели.