Свързани новини

07.06.2010 12:25

Балъков и Червенков на кантар за националния

Видян 1774 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Красимир Балъков и Ангел Червенков са потенциалните ЗАМЕСТНИЦИ на Станимир Стоилов в националния отбор по футбол. Договорът на Мъри изтича през 2012 г., непосредствено след края на квалификациите за европейското първенство в Украйна и Полша и по всяка вероятност няма да бъде подновен. За това намекна и самият Стоилов пред bsport.bg. „Смятам да си изпълня договора. След това не знам какво ще правя. Най-вероятно ще се върна към клубния футбол“, каза Стоилов.


До момента Мъри е получавал оферти от полските Легия Варшава и Стандарт Лиеж. Специалистът обаче е отклонявал предложенията заради ангажиментите си с националния отбор. Супер 19' научи, че интерес от страна на Легия все още има. Не е ясно обаче дали поляците ще предложат договор на Мъри още тази година или ще изчакат да изтече контрактът му с БФС.


Във футболната централа пък вече са провели първоначални разговори Ангел Червенков. Треньорът на Литекс има доста сериозно лоби в БФС в лицето на собственика на клуба Гриша Ганчев. Бизнесменът е на нож с Мъри, още от времето, когато Стоилов водеше тима от града на люляците.


Въпреки това шансовете на Красимир Балъков за националния изглеждат по-реални. Собственикът на Черноморец Митко Събев също е човек с възможности и при еднократно спонсориране на БФС, везните могат да се наклонят в полза на Бала.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

лъв