Свързани новини

18.12.2009 09:06

Левски с първа победа в Лига Европа

Видян 1553 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Отборът на Левски записа първа победа в Европа след като успя да надвие италианския Лацио с 1:0 при гостуването си на "Стадио Олимпико" в Рим, информира БГНЕС.


Запалянковците на Лацио бойкотираха клубния президент Клаудио Лотито и така българската агитка се чуваше ясно през цялата среща и това определено вдъхнови играчите на Георги Иванов-Гонзо. Още в 12-та минута Христо Йовов стреля силно от повече от 20 метра, но вратарят на домакините Муслера успя да избие. Две минути по-късно "сините" направиха много добра атака като Зе Соарес подаде отдясно към Христо Йовов, но той не можа да подаде топката на Седрик Бардон, който бе в много по-добро положение. Елизеу в 25-та минута пробва задна ножица от границата на наказателното поле на българския отбор. Неговият удар беше слаб и Божидар Митрев улови. Зе Соарес можеше да открие резултата в 30-та минута, но от няколко метра стреля в аут. Йовов отново имаше прекрасен шанс за гол в 33-та минута. Роберто Баронио пробва силата на своя удар от около 30 метра в 39-та минута. Българският страж обаче се справи отново и изби.
Второто полувреме започна с невероятен пропуск за Левски. Живко Миланов центрира отдясно, а Йордан Милиев стреля на сантиметри от вратата на Лацио с глава. В 60-та минута Дарко Тасевски подаде хитро към Христо Йовов в наказателното поле на Лацио и той с техничен удар прехвърли вратаря Муслера и се разписа за 0:1. В 65-та минута Макинва стреля опасно към българската врата, но неговият удар отиде в аут. Георги Сърмов пък натресе горната греда на Лацио в 73-та минута.
Левски спечели първата си победа и вкара първия си гол при гостуването в Рим и трябва да съжалява, че не показа същата вдъхновена игра в останалите си мачове от турнира, които загуби. В другата среща от групата отборът на Ред Бул Залцбург победи с 1:0 при гостуването си на Виляреал с гол на Душан Швенто.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

близнаци