Свързани новини

29.07.2009 17:22

Тасевски под въпрос за реваншa, Жоазиньо започва тренировки

Видян 1863 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Участието на Дарко Тасевски в срещата-реванш с ФК Баку от третия квалификационен на Шампионската лига е под въпрос, предаде БГНЕС.


Македонският национал получи травма по време на тренировката в азербайджанската столица, която му попречи да вземе участие във вчерашния мач. След подробно направените медицински изследвания на Тасевски днес, заключението на лекарите, е че той има разтежение на бедредния мускул на левия крак. Диагнозата поставя под съмнение участието на полузащитника в срещата-реванш с ФК Баку на 5 август. В същото време се разбра, че състоянието на бразилския футболист на Левски Жоазиньо е добро, след направените му процедури на травмираното коляно в клиниката на професор Рамон Кугат в Барселона. Бразилецът се прибира довечера в София и от утре се очаква да се включи пълноценно в тренировъчния процес на Левски. С незначителни травми от директни удари по време на мача с ФК Баку са Дениран Ортега, Владимир Гаджев, Живко Миланов и Георги Сърмов. Александър Киров, който вчера тренира с дублиращия тим, от днес е на разположение на треньорския щаб на представителния тим. Възстановяването на полузащитника Лъчезар Балтанов от травмата в областта на адукторите върви по план и той ще продължи да се готви по индивидуален план.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

везни